© Saylan Medya 2022

İYİ Parti, Adana'da aday tanıtım toplantısı yaptı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katılımıyla Adana'da aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katılımıyla Adana'da aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 

Seyhan Oteli'nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında; Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Adana milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, Çukurova Belediye Başkanı ve başkan adayı Soner Çetin ile Seyhan Belediye Başkanı ve başkan adayı Akif Kemal Akay büyük ilgi gördü. 

Katılımlarıyla partiye büyük güç veren Başkan Soner Çetin ve Başkan Akif Kemal Akay "Sözümüz söz değerli hemşehrilerimiz, yeni dönemde yine herkesin başkanı olacak; halkımıza hizmet etmeye ve halkımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz, destekleriniz için çok teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştular.

İYİ Parti Genel Başkan yardımcılarının da katıldığı toplantıda konuşan Meral Akşener "Soner Çetin benim kardeşimdir, Akif Akay benim ağabeyimdir, diğer adaylarımızla da birlikte Adana'da bir destan yazacagiz" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "1 Nisan'da Adana'da öyle bir sonuçla karşılaşacağız ki, 2028'in iktidarı buradan başlayacak. Bu seçimi almak zorundayız. Peki niye? Bir kayıkçı kavgasını sona erdirmek için. Milletimize edilen hakaretlerin önüne geçmek için" ifadesini kullandı.

Meral Akşener, öğretmen atamaları ve emekli maaşları için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda da bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER